Habis Sekolah Dah?
Saturday, 10 December 2011 . 02:54 . 0 love me
entry kali niyy, menarik kann? okeyy, mehh rapat sikit dgn screen lappy :O
haa, kite dah abeh sekolah dah. takpecayee, perangai macam bebudak macam niyy dah habes sekolahh?
HAHAH :D memang tak lahhh kan. but, ini FAKTA kayy!
korangg, best kan time sekolahh. bermula disitu kite taw erti susah, senang, sedih, gembira, kecewa kann?
baru kite taw life seorang budakbudak and seorang remaja, baru kite taw yang mane buruk and yang mane yang baik :) yang mane intan and yang mane kace. now, aku dahh banyak experience dengan perkara macam tuhh. aku taknak dahh bende bende tuh berulang lagyy, okeyy i'm promise ^^v

lepas niyy, dah tak susah susah nak bangun pagi pagi, dah takpayah iron baju sebelum tidur, dah takpayah study sampai midnight dahh, dah takpayahh buat homework bm, english, science, math, history, dah takpayah pening pening bwt homework EA. and lepas niy jugak takboleh nak gosip gosip dengan classmate pagi pagi. dah takbolehh nak buat bising dalam kelas, dah takboleh kacau girlpren i lagyy. huuuh, mest rindu nak buat rutin mcm tuh lagyy kann? bertriple triple rindu kott. seriouslyy, hamboii, belum seminggu dah rinduu, gedik kan :P
kayy lahh, takmaw cerite dahh. tacing jap :') see youu in next enry kayyy








i gonna miss youu alls <3 :') i loveyouuuuuuuudamnnnnmuchhhh sayangg ;) cium sikit buat kali terakhir :* muahhhh


.
Author

Noor Syahirah Bt Ahamed
18Tahun
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu
Senai, Johor Bharu
"I Just need Allah, family and you"





Shoutbox




My Lovely Followers

Lagu