NO TITLE :D
Wednesday, 14 December 2011 . 11:14 . 0 love me
HaiiiiiHaiiiii ;D ya ya ya :) i'm back, peace (Y)
hari demi hari kite melangkah ke alam yang penuh mencabar kan? cettt, like baby dekat atas niyy. bermula dengan meniarap, merangkak and teruuss berjalan, berlari kompem lahh kan ;) itulahh kehidupan kite yang bergelar sebagai  manusia. subhanaallah ciptaan Allah indah indah belaka kan :) okeyyyy, muhasabah diri kejapp hikk >< 
eksited teruss kitee bile nak type entry kali niyy. haihhh, kaluttt hangg niyy -.- yelahh, baru lepas SPM lahh kate kann. orangg kate lepas niyy life kite lebih mencabar dari sebelum sebelum niyy, betul kehh? mybeee ;)
memangg lerr mane taknyee, sebelum niyy dari hujung rambut sampai hujung kaki parents hulurr kann? haaa! naknak lagyy time sekolahh, bile dapat duet belanje. waaa bukan maen sonok rasee nyee, tak hingatt bebb >< masyukk! hahah, tupptupp bile dahh habes belajar @ lepasan SPM. Blankkk rasenyee :3 time tuhh lahh fikir, macam mane nak dapat duett eahh? kene keje kehh? tapyyy.. aku takpernahh keje. tuuuuutt #oppsss, itu kite lerr :P yelahh anak dare lahh katekann. jejak kaki keluar rumah jehh. (dekk, nak p mane tuhh?) adehhhh -.- so, mcam gini lerr sekarang jadikknyee, nak carikk keje pun malass >< manjee sangatt. yangg taw duk perap dalam bilik, tenguk tb, ngadap lappy. brr, nyusahhkan orang hahah. untungg lerr orangg yangg dapat kerje tuhh :D okeyyy, melaluttt ;3 sekarangg, dalam otak niyy fikir duet, result aku mcm mane dokk? dekat mane lerr aku dapat sambung studyy kann? oversea? cettttt, takpernah terlintass langsungg :P kalau takdapat cont studyy, nak bwatape, kerje? kerje apa lahh yangg aku boleh bwat niyy, then kawen? ommjayyy, katakan tidakk. haihhhh >< macam macam fikir! erghhh, tensyionnnista raseeenyee. cabaran yang begitu besar bagyy aku sebagai seorang remaja :) cewahhhh, ayat muhh macam dalam karangan hahah. abaikann ><

:O alrightt dear, enough for todayyy kayy. semoga hari esok lebih bermakna dari hari semalam. aminn :) byeebyee (Y) assalamualaikum ;)




.
Author

Noor Syahirah Bt Ahamed
18Tahun
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu
Senai, Johor Bharu
"I Just need Allah, family and you"





Shoutbox




My Lovely Followers

Lagu