wahai, sang Jejaka Yang Tampan ;)
Thursday, 15 December 2011 . 02:07 . 0 love me

salamm, haii ;) youu see that picture and the title? eksited bile pasal Sang Jejaka kann, waaah! sonokk lahh  :P naknak lagi bile lelaki tuhh boyprengg kite. hamboii, kemain lagyy bile cerita pasal boypreng kan, so sweet (Y) . yaaa, lelaki niyy macam macam sikap dan ragam nyee. haihh >< lelaki macho, lelaki ego, lelaki cool, lelaki kuat cemburu #(susah nak handle bile ade boypreng macam niyy), lelaki kuat touchingg :P #(payah, nak pujuk, brr), lelaki sweet talker ;) hahah. okeyyyy macam macam >< sebenarnye ade banyak lagyy. jenuh nak terang kan sesatu. aduduu, lelaki memangg diperlukan oleh wanita right? #pendapat kite jehh :3 macam kisah adam dan hawa. tak lupe jugak kisah romeo and juliet. atetete, sweet youuu :P lelaki ouhh lelaki ;) kau memang suke menarik perhatian wanita kan? dengan kata kata mu, dengan janji janji mu, dengan pujuk rayu mu. buat aku caerrrr leleh -.- #memang sens pasal bab niyy. hahah ;D even, ada jugak lelaki mcm tuh tapy banyak lagyy lelaki yangg tak berperangai macam tuhh kann? aku percaye, ada lelaki macam tuh dekat dunia niyy. and noww, aku dah ketemuin sama dia deyhh. alhamdulillah ;) hope, kau tak macam lelaki yangg aku terangkan kat atas tuhh taww taww ;) hikkk peace (Y) and dijauhi dengan perkara yang tidak  diduga. aminn :) lalala, melaluuttt ><  hahh, egooooo! sangat sinonim dalam diri setiap oranggg ;D termasukk den niy hahh. lelaki takterlepas dengan benda mcm niyy. ego dorangg bekali kali ganda tak terrrrkate lahh senang cerite -'- ego dorangg boleh buat orangg dissapointed dengan perangai dy, dan bolehh jugak buat orangg tertanye tanyee. whyy you act like this? whats my fault? yaaaa, mungkin betol kann. banyak question mark dokekk kepaloo kann? bolehh, buat orangg stresss, tensyennn and emosi tak tentu arahh. payah kalau dah jadik macam tuhh >< but, butt! one more thing, jangan timbulkan masalah dengan dorangg kayyy (Y) cettttt, berpengalamann kehh? nopeee -''-just kene memahami antara satu same laen, tuhh jehh simple right? ;D kalau, takbolehh jugakk. taktahu lerr den nak kato lagyy -.- mampu kate good luck jehh :)


stop here ;) lenguh jari jemari. bagai tercabut skru skru tulang tulang kuu :P byebyebye (Y) hope, you have a nice dayy ;) amin. salam :)



.
Author

Noor Syahirah Bt Ahamed
18Tahun
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu
Senai, Johor Bharu
"I Just need Allah, family and you"





Shoutbox




My Lovely Followers

Lagu