PLKN?
Tuesday, 3 January 2012 . 10:20 . 0 love me

Assalamualaikumm kakak, abangg, adik :) PLKN? makaihhh, ngeri dengar pasal niyy -,- #tak sanggupp tutup telingaaa :O haha beriaa jehh, macam lahh aku dapat pegyy. sebenarnye takdapat punn. hahah JYEAHH ;D sukee gileee. kenapa sukee? heee, takut muke hitam? taksuke lasak lasak? noooo :O kite ade allergy takbolehh kena panass, nantyy habes mukee merah merah hahah gedik kann -,- lempangg jehh minah niyy andd kite taknak pegyy jauh jauhh. taknak jauh dari familyyy takmo takmo, kayy kali niyy memangg mintak kaki kan (Y) hahah. best takk PLKN? bestt kodd, aicehhh macam ade experience jehh :P okeyy, kawan kawan kite adelahh sebahagian dapat PLKN, tapyy dapatt makaihhh taknak hingatt jauhhnyee, Perak #taksilap lahh.
bayanggkann, orang Johor dapat dekat Perak? memey tak ahh, kalau kitee belum sampaii dah homesick hahah -,- tapyy okeyy what dapat dekat Perak kalau dapatt nun dekat semenanjung Malaysia? haihhh, taksanggup denn >< 

Sai, Fara and 'Biee and lieya (wanna be) best korang kann, dapat pengalaman. kalau dahh balekk tuhh, jangan lupee pakai bedak bebanyakk ;D takut lupee muke korangg, almaklumlahh berjemurkan hee :D and one morething cerita same i lahh boboi pasal kem PLKN korang tuhh XD mesty menarik kann? hahah -,- take caree taww sayangg :* suke baju belang belang biru a.k.a baju uniform korangg ;) 3 bulan jeh, taklamee. bagyy kite 3 bulan macam 3 tahunn duduk dekat penjara hahah ;3



byee sai, byee farahani, byee bie, byee lieyaa :* i will miss youu dear
haa, dapat carik dyorangg? teheee :3 carik sendiri taw, chaiyokk bebehh ;D
usaha tangga kejayaan! :)

okeyy, byebye korangg. assalamualaikum. hope youu have a nice dayy dear :)


.
Author

Noor Syahirah Bt Ahamed
18Tahun
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu
Senai, Johor Bharu
"I Just need Allah, family and you"





Shoutbox




My Lovely Followers

Lagu