New life start here ;)
Sunday, 5 August 2012 . 06:08 . 0 love me

Assalamualaikum guys ;) HOLLA!

Fuh gementar nak buat new entry ni, almaklumlah dah lama tak menghupdet :) Sihat? Alhamdulillah.... Hm bytheway saya sekarang ni dah sambung belajar dekat Politeknik Dungun, alhamdulillah. Walaupun hanya 'Poli' still rasa besyukur sangat sangat :> Act, dah dekat sebulan dah dekat Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin. Tahu tak? Dekat Dungun, Terengganu :) Dekat kan hahahahah J a u h sebenarnya. Tapi nak buat mcm mana, rezeki kita dekat situ hmm redha lah. Dekat sini bermula lah satu kehidupan yang baru. Dugaan dan cabaran yang berliku harus aku tempuh tanpa keluarga disisi v.v Takpeh 3 t a h u n jeh.

Ok environment dekat sini not bad, malam  sejuk sangat mungkin sebb angin dari laut kot hihi. Tak sabar nak balik rayaaaaaaaaaaaaaa, hati tak tenang woo selagi tak balik kampung halaman. Rasa mcm badan jeh dekat sini yang lain semua dekat rumah. Ouhhhh *sadlife :<

#with my roomate
#kawan baru :D




.
Author

Noor Syahirah Bt Ahamed
18Tahun
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu
Senai, Johor Bharu
"I Just need Allah, family and you"





Shoutbox




My Lovely Followers

Lagu