Kawan Ouh Kawan
Friday, 1 March 2013 . 21:13 . 0 love me
Assalamualaikum, Hmm sangat lama tak mengupdate entry baru kan :) Busy.... Ehh Saja mem-busy kan diri heheh. Btw, nak share something. Nak luahkan sesuatu dekat someone but sangat sangat susah. Tak jumpa someone yg boleh dengar luahan ni. Kena cari someone yg betul betul dipercayai :) Tapi sekarang ni, susah sangat nak cari :( So just luahkan jelah perasaan yg sakit ni dekat bloggers yg dipercaya selama ni. Hm, kawan yang kita kenal bertahun tahun adalah kawan kawan yg betul betul boleh dipercayai. But, dengan keadaan aku mcm ni. Belajar jauh dari keluarga dan kawan kawan. Aku rasa nothing. Belaja pun rasa tak seronok. Rasa lain mcm :( I NEED SOMEONE THAT CAN FEEL WHAT I FEEL RIGHT NOW :(



Author

Noor Syahirah Bt Ahamed
18Tahun
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu
Senai, Johor Bharu
"I Just need Allah, family and you"





Shoutbox




My Lovely Followers

Lagu